Sunday, June 22, 2008

azaleadalens öppettider



En bild till från azaleadalen. Till er (dig) som googlar efter azaleadalens öppettider så kan jag meddela att där är öppet året runt, dygnet runt, då azaleadalen ligger i slottsskogen som är som en vanlig park, dvs öppen året runt, dygnet runt.

Men nu är det nog lite sent om man vill titta på blommande azaleor, men åk dit i maj nästa år!

Friday, June 20, 2008

jag



... har fått godkännt på mitt senaste ordbajs jag lämnat in till pedagogen (hemtentan alltså)!
Ordbajsa så mycket man orkar så det blir precis mindre än max antal tecken med många korkade referenser till just de skittexter de vill man ska referera till verkar alltså fungera.

foto från Los Angeles, USA. ganska grovt manipulerat (färgerna).

Wednesday, June 18, 2008

lek med rawbilder



Jag har suttit en stund ned samma bild som i förra inlägget och försökt minska kontrasten mellan ute och inne och samtidigt behålla detaljerna i dörren.

open up



Jag försökte posta detta igår men det bugga ur och ville inte. Till denna bild ville jag ha nått poetiskt om att öppna dörrar till sitt inre, men jag hitta inget och kom inte på något själv.

Sunday, June 15, 2008

Måsar i motljus



Jag tog denna bilden för två år sedan på en fisketur med pappa.

Tuesday, June 10, 2008

vind



Idag blåste det så mycket att jag inte vågade cyckla uppför älvsborgsbron utan fick för första gången på ganska länge gå uppför en backe. Det är dessutom bara en cyckelbana så det var ganska trångt och så en fruktansvärd sidvind som gör att det hade vart svårt att cyckla som vanligt även om man hade varit mol alena på banan.

Bilden tog jag i Los Angeles (eller egentligen Long Beach) i USA.

Monday, June 09, 2008

Jobb



Först en partybild från trancekryssningen.

Jag har börjat jobba idag, samma jobb som förra sommaren. Det är enna jobbit att jobba, är ganska sleten nu. Att jag dessutom har cycklat 3 mil (till och från jobbet) gör mig nog inte piggare.

och så lite klag på pedagogen: har fått en tenta rättad nu, men för att få reda på resultatet så ska jag passa obefintliga öppettider där eller ha nått sedan länge bortglömt lösenord. Detta samtidigt som omtentan delades ut i torsdags. Jag tycker det är rimligt att begära att de ska hinna rätta innan den delas ut (är trots allt mer än två veckor).

Sunday, June 08, 2008



En bild från i Hålt.

Idag har jag badat i havet, inte så farligt kallt faktiskt. Vi var ute vid fiskebäcks udde (jag och lite klingbergs).

Saturday, June 07, 2008

Spindel på fläderblommor



Hittade den här skönheten i dess väntan på nån fluga.

Friday, June 06, 2008

To all next blog clickers!



Hello, This is for all you who click "next blog" on the blogger navbar! I'm curious about why you do that, and what kind of blogs you intend to find. Please comment if you are one of those who have clicked "next blog". Comments in English, Swedish and German are welcome. If you'd like to comment on any other of my posts that is of course welcome too.

Wednesday, June 04, 2008

Azaleadalen



på min cyckelrunda igår vart jag förbi azaleadalen i slottskogen. många fina azaleor där. Åk dit där är fint, men skynda, dom är snart överblommade.

Tuesday, June 03, 2008

Blomma



Idag har jag cycklat en sväng, denna blomma hittade jag i Slottskogen som var en del av min sväng. Svängen slutade sedan hos Syster H där jag lagade thaikyklinggryta. Grytan var tänkt att bli en wok, men så blev det inte. Hursomhellst så smakade den fint.


En bild till från trancekryssningen. Nu ska jag ut i det fina vädret.

Monday, June 02, 2008

Cally Gage



En av de som spelade på kryssningen.

Trancekryssning



I helgen har jag vart på trancekryssning med Monday Bar till Tallin och tillbaka. Massa musik, folk och fest. Tog mer än 500 bilder, men de flesta blev jättedåliga. Fst denna är jag nöjd med. Många som hade sånna här spejsiga lysande mand som hon på bilden (även jag!).