Friday, January 23, 2009

Annons: Finnes - Resturangprovare

Jag är en kille med mycket stort matintresse och som verkligen brinner för mat. Jag är mycket intresserad av att prova både nya och beprövade matkoncept. Jag gillar all sorts mat, så länge den är väl tillagad. Jag är också duktig på att laga mat även om jag saknar formell kockutbildning vilket gör att jag väl kan känna igen mat som är lagad med kärlek.

Denna annons kommer av att jag gärna äter ute men skulle behöva någon anledning att gå ut. Detta särskilt som jag bor själv och då annars måste laga mat till bara mig själv. På grund av dessa personliga anledningar så har jag stor motivation till att göra att gott jobb. Dessutom blir också mina löneanspråk låga.


Kort sagt: ge mig anledningar att gå på resturang! Det ovan skrivna var bara ploj även om jag kanske skulle skicka in det till gp, man kanske kan få jobb?

Wednesday, January 21, 2009

Jobbigt

jag jobbar nu en massa, och så har jag blivit sjuk. Igår var inte helt roligt. Jag stod ut hela dagen på jobbet även om jag var ganska kass på de sista lektionerna. Och sedan 12 timmars dålig sömn när jag inte ville gå upp och inte ligga kvar utan mest låg och tyckte synd om mig själv. Men en huvudvärkstablett på morgonen idag gjorde susen så idag har jag mått ganska bra. Nu ska jag duscha.

Wednesday, January 14, 2009

Nytt skrivbordsunderlägg



Något roligare än examination: En bild på en korp! Bilden är faktiskt inte svartvit, bara nästan.

Blandade känslor

Nu har ventileringen av vårt examensarbete varit. Vi fick VG vilket jag är glad för. Men samtidigt är jag lite sur för att de vi opponerade på kunde få G när det var ett så uselt arbete. Jag blir i och med det väldigt nyfiken på om det över huvud taget är möjligt att bli underkänd på ett examensarbete. Vi hittade över 500 formaliafel utan att räkna hur de citerade och refererade. Angående referenserna så använde de minst tre olika refernssystem. Detta gör det helt tydligt att lärarhögskolan här i Göteborg inte följer sina egna dokument.

Så ett tips till alla som ska skriva examensarbete på lärarhögskolan i Göteborg: lägg inte ner nått jobb på det, det kommer bli godkännt ändå.

menmen, det är väl bara att glömma deras arbete och vara glad över att vårat var uppskattat. Examinatorn bad ju tom om vårt källmaterial för eventuella vidare studier på det.

Sunday, January 11, 2009

Tuesday, January 06, 2009

Yes...



Nu är xjobbet klart!!! skiten är inlämnad. Då är det bara att jobba med min omtenta som ska in imorgon nu... På bilden är det rotvältor som inte har ett dyft med mitt xjobb att göra.

Saturday, January 03, 2009

Nyår


Nyår började med GP's fyrverkerier. Dom såg vi från ramberget. Fint men nästa år ska vi se dom från närmare håll.


Sedan efter rådjursmiddag med en kompis så gick vi upp på ramberget igen för att se på mer fyrverkerier.


Det gjorde massa andra människor också.


En del hade med sig fyrverkerier.


Det hade jag också. En kokkosnöt full med socker och kaliumnitrat. Jag hade i för mycket socker så det blev för lite sprutt och massa glöd.

Jul


Först jul hos mamma. Massa mat och skogspromenad.


Sedan jul hos pappa. Massa mat och skogspromenad.